Aug 1, 2010, 1:25 PM

* * * 

  Poetry
327 0 0

Нека човек да покаже

                            какво може.

Да те научи,

              което знае.

Пък да бъде,

              какъвто ще!

 

Приеми!

 

Кое те е притеснило?

Това, че не се припокриват

              лицата на змей многолик?

                            Нека живее на воля!

Всяко лице има свой лик.

              Ти свойто познай и общувай.

                                  Тогава – мигът е велик.

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??