Feb 27, 2010, 1:14 PM

*** 

  Poetry » Other
631 0 1

Мило мое море,

мое приказно лято,

ето, идвам при теб

на брега ти от злато.

 

Отново тичам към теб,

с полъх ведър дари ме.

Дай ми шепа вода,

надалеч отведи ме.

Мило мое море...

© Мария Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • мило мое море ти живот ми подари ..красиво.
Random works
: ??:??