Nov 16, 2010, 4:24 PM

* * * 

  Poetry » Love
516 0 0

Крачиш към залеза с бързи стъпки,
навред усмихват ти се цветята.
И щастливи пукват всички пъпки,
щом погалиш със ръка земята.

Весели пеят всички птици,
с нежен звук ушите ти галят.
Щастливи светят техните зеници
и любов във сърцето ти палят.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??