Jun 3, 2010, 2:44 PM

Един човек... 

  Poetry » Other
517 0 0
Един човек се ражда на Земята,
изгрява нова, пареща звезда
и грее там, високо в небесата -
тя ще бележи пътя му чак до смъртта!
През бури и неволи ще преминеш,
но веч поел си, няма връщане назад,
с години дълги много път ще минеш,
търсейки своя тъй бленуван бряг.
Бори се смело, зъби стискай,
пред всяка пречка ти не се предавай,
най-хубавото от живота искай,
върви напред и побеждавай!
В живота има възход и падение,
всяко от двете ще изпиташ, знай!
Но влизай в битка само с едно намерение -
да победиш. И всичко от себе си дай!
Горчилка първо трябва да опиташ,
вкуса на сладкото да разбереш...
и сладост от живота ще изпиташ,
едва когато пожелаеш да умреш!

© Любимата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??