Mar 12, 2008, 7:48 PM

Един Ден 

  Poetry » Love
1133 0 6
Винаги до теб
Винаги с теб
облака от страх
ще разсея за теб

Пак отпътува нашият влак
Пак привижда ми се
недосегаемият бряг
един ден на кея

Мечтания за мястото
Мечтания за допира
Мечтания за мечтания

Един ден с теб

...


Винаги без теб
Винаги страх и тъга
Облака няма кой
да разсее за мен

Сега

Тъга

Усещания за миналото
Усещания приятни с теб
усетени

Как ми се иска отново да мечтая
Как ми се иска отново да изживея
Един ден с теб

Един ден

Сега.

© Илковски Биров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??