Sep 6, 2022, 4:00 PM

Един ден! 

  Poetry » Free verse
272 0 1

Един ден ще бъда аз щастлива
ще скачам весела, игрива,
ще пея с цяло гърло и ще викам аз "Ураа".
Един ден аз ще успея
ше успея да бъда себе си,
ще успея да държа на себе си,
ше успея да се чуствам себе си.
Един ден,
един дълго чакан ден,

полят с много пот,

изсипан с много мъки и поръсен с много сълзи.
Един ден ще бъда аз истински щастлива,

ще изживея своята мечта на път към следваща една,

ще украся живота си с радостта и ще забравя соления вкус

на сълзите ненапускащи очите ми

и горчивия вкус на болката обладаваща душата ми.  

© Стела Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бъди! Бъди един ден истински щастлива и бъди себе си!
    Аз не знам дали един ден ще бъда себе си...
    Хареса ми!
Random works
: ??:??