Jul 15, 2008, 10:16 AM

Един живот в едни очи 

  Poetry
1122 0 10
Красивото е в нашите мечти,
сподавени. До днес несподелени.
Две прекрасни огнени очи
значат цял живот за мене.

Един щурец с гъдулка от лъчи
засвири в моя свят от песни.
Последна вечер. После ще заспи
вечен сън под залеза чудесен.

© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??