Apr 24, 2018, 6:05 PM

Един огън 

  Poetry » Love, Free verse
587 0 2

Един огън

 

Жадувам за сърцето, което обича
искам да отпратя самотата
сирота душата ми мечтае,
за тази нежност що гали,
за обич силна безгранична,
искам да спра болката в гърдите.
Всеки час да бъде вечност,
всяка дума да бъде любов,
усещам и жажда за взаимност,
миговете да стоплят вечно,
тръпките да приема сърцето,
в огън да гори мисълта.
Жарава в изпепеляваща любов,
чувство буйно като вулкан.
Да, да усещам твоите тръпки
и светлите човешки мечти.
Искам две сърца в един огън да горят.

Йонка Янкова

8 часа · 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Пепи за коментара
  • Всяко човешко същество мечтае за любов, а когато това е взаимно, е най-хубавото, което може да му се случи. Поздрави, Йонче! Много хубаво си го казала.
Random works
: ??:??