Jan 5, 2010, 10:07 PM

Един пилот, един герой! (Посветено на Димитър Списаревски) 

  Poetry » Other
480 0 1

След поредните бомбардировки

София се запознава с Ада.

Горе, над всички наши установки,

той решава да прекрачи прага.

 

Нападателите наши многобройни

столицата в пламъци превръщат.

Измежду куршумите поройни

той напредва и смъртта прегръща.

 

Като дявол той се врязва във врага.

Летящата му крепост мигновено сваля.

Опасностите намалява над града

и гибелта на много той предотвратява.

 

Смело пилотът прежалва плътта.

През куршумите минава той.

Поема директен курс към смъртта

и се превръща в народен герой.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??