Jan 10, 2012, 3:57 PM

Един път било е любов 

  Poetry » Love
907 0 1

На кръстопът съм, а няма посоки.
Бързо трябва да реша
дали отново да започна да те мразя, 
или истината за посока да избера,
че обичам те безкрайно много
и копнея твоя да съм сега.
Как бих желала при тебе да се сгуша,
да не изпитвам вина за това,
да мога пред целия свят да изкрещя,
че само тебе обичам
и не искам с друга да те деля.
Но не, трябва дълбоко в сърцата си да заровим
тоз изгарящ зов.
Не може вече да сме двама. 
Един път било е любов.

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • 6-ца за стиха, но не съм съгласна с тебе. Любовта си е любов и няма времена. Лично мнение.
Random works
: ??:??