Mar 1, 2012, 12:08 PM

Eдинадесет грама 

  Poetry » Other
673 0 4

Едно такова... дребно чудо

  (по вторнишки закътано и малко)
по кожата ми дращи упорито,
боде ме като закачалка,
 осиротяла без костюма нов...
И даже рана ми направи,
горещата ми кожа я запомни,
от вчера в чудеса не вярвам,
защото чудесата са бездомни...
Дали тежи и единайсет грама...
и изтънява като косъм на дете,
ще скрия чудото си бързо
отляво, там, до някакво сърце...

© Джулиана Кашон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??