May 28, 2021, 6:31 PM

Единствен 

  Poetry » Love
276 0 0

Аз единствен съм за теб, помни.

Аз ще съм в съня и сърцето ти дори.

Аз за теб ще бъда този. който ще показва любовта не с юмруци а със рози.

Аз за теб ще бъда принцът, не жабок.

Аз за теб любима бих опълчил се на Бог.

Във свят без твоята особа, не бих живял защото нямаше да се нарича свят, хората това наричат Ад.

За винаги ще бъдеш в моето сърце, завинаги дори и срокът му да изтече.

Не вярвай ти на евтините думи, не се лъжи на мъж който дава неприлични суми.

Попитай не вселената, а твоето сърце, кого обичаш и нека законът на привличането при теб го доведе. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??