Apr 29, 2009, 8:21 PM

Единствена 

  Poetry » Love
741 0 1

Лежа си аз и драскам нещо,
чудя се как да изразя чувството горещо.
Всяка вечер ти си единствената мисъл,
за любовта ми към теб роман бих написал.

 

Но ето, пак случило се то,
нещо дребно, но върху мен е цялото тегло.
Спри да се ядосваш, моля те, за дреболии,
разбери, че единствено за теб сърце ми бий.

 

Научиш ли се да приемаш нещата спокойно,
радостта ти ще се увеличи двойно.
Това е аз, което искам,
да си щастлива, докато в прегръдка те стискам.

 

Това, че друга ме е споменала
или просто погледнала,
не значи нищо за мен,
аз съм изцяло в твой плен.

 

Разбираш ли какво ти казвам аз сега,
обичам те от тук до края на света.
Никоя друга няма в сърцето мое,
то е единствено и само твое!!!

© Иван Батев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Защо никой не подкрепя този всеотдаен мъж!Една шестичка от мен!
Random works
: ??:??