Jun 2, 2017, 10:17 AM  

Единствена 

  Poetry » Love, Free verse
550 1 1

Будя се.

Кафето и цигарата в ръце.

С теб в сърце.

Работя.

Тренирам.

Въздишам.

Всичко е трудно.

Всичко е задължение.

Без теб нямам желание.

Не искам.

Не мога.

Не търся.

Дали си първата?

Дали си последната?

Не знам.

Но определено си единствената.

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??