Jun 20, 2012, 11:19 PM

Единствена Аз 

  Poetry » Love
709 0 6
Изплети ми венец от твоите чувства,
за блясък в очите сложи ми звезда,
изпрати и щурчета нежно да свирят,
за нашата обич да чуе света.

Облечи ме във рокля от облаци бели,
в косата накит от бистра роса,
от червените рози направи ми постеля,
боса да тръгна със теб под ръка.

Подари ми букет от целувки и обич,
в ръката си скрий пеперуда за мен,
окачи огърлица от твоята нежност,
обуздай и вятъра да бъде смирен.

Оцвети ми света с цветове от дъгата,
дай ми да вкуся най-сладкия плод,
нека да бъде рай на земята,
единствена аз в твоя живот.



© Ирина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??