Jul 22, 2009, 12:46 AM

Единствена любов 

  Poetry » Love
845 0 1

Когато я погледнах в очите,
разбрах, че тя е за мен
и дори да я гоня от мечтите,
аз влюбен съм от първия ден.

И чел съм за това преди,
и филми съм гледал дори,
че шесто чувство за нея следи,
за половинката, дето Бог ми отреди.

Приятел в мене ти прегърна,
мечта красива ти ми подари,
на любовта ми не отвърна,
но живота с цветове го украси.

Пропътувах и страст, и забава,
усмивки не една видях,
целувах от похот, за слава,
но усмивката твоя да открия не успях.

И всяка среща нова
усещам душата ти във мен
и знам, когато си готова,
ръка за ръка ще бъдем някой ден.


---------------------------------

Из цикъл "Иринха"

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??