Aug 30, 2009, 12:31 PM

Единствената истина 

  Poetry » Love
666 0 0

И някак много баналното

сега звучи ми красиво.

Аз зная – ти вярваш,

че с тебе няма да бъда щастлива.

Жестоко, банално и праведно,

но остава единствена истина –

със теб двамата, голи и заедно,

отново сме твърде различни.

 

Сама твоя дом ще напусна,

не искам да будя съмнения.

"Сбогом" не ще се отрони от устните -

някога с твоите пак те ще се слеят.

 

© Няма Начин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??