Aug 10, 2011, 9:30 AM

Една хубава вечер 

  Poetry » Love
11784 1 0

Една хубава вечер с дъх на прохлада,

лека и спокойна нощ - истинска наслада.

Дано приятни сънища да има всеки,

та на сутринта да е щастлив човекът.

 

 

Една хубава вечер с дъх на любов,

за която всеки да бъде готов.

Сърцето от радост нека прелива

и по лицата да грее усмивка щастлива.

 

 

 

Една хубава вечер с дъх на надежда,

 

която към по-добро да ни отвежда.

Нека да легнем и скойно да заспим

и в съня си любим да се потопим.

 

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??