Oct 8, 2005, 3:31 PM

Една жена 

  Poetry
1174 0 2

Сърце ранено в утрото изстива,
сърце разбито на милиони стъкълца!
Жарта във него бавно си отива,
със гняв, със болка, със тъга!

Очите ти ми казват всичко,
но няма за какво да те виня!
Душата ми не иска нищо-
тя иска твоята душа!

Една сълза по устните се стича.
Една сълза гореща, но сама!
Жената в нея аз обичам,
жената, по която ще горя!


 

© Симеон Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??