ЕДНА ЖЕНА
Една жена - объркана и плаха,
в живота свой понякога сама.
Жена - за миг не търсеща отплата
за чувства, с гордо вдигната глава.
Една жена - от Бог благословена
с добро сърце, раздаваща любов.
Жена, заета с мисия свещена -
самата дар, даряваща живот.
Една жена - тъй силна, че със мяра
да може днес да носи тежестта.
Жена, която с нежност и със вяра
да дава обич, радост на света.
Веси_Еси (Еси)
Честит празник на всички дами!
© Еси All rights reserved.