Dec 3, 2014, 7:36 AM

Една любов 

  Poetry » Love
437 0 2

Една любов

 

Една любов неусетно си отива,

разбираш чак когато останеш сам...

Дано с другата си по-щастлива, 

изгарящ в любовния си плам!

Една любов ти разруши, 

а беше толкова красива.

Реши и просто изневери,

направи нея ти щастлива!

Дълбоко в себе си тая не омраза, а любов,

и гледам аз все напред към истинския, нежен благослов!

Преживях това и всичко друго, 

не беше никак малко за мен,

но едно бих искала да правя аз 

и то е да обичам до последния си ден!!!

© Ина Лилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??