Jul 31, 2013, 9:39 AM

Една любов 

  Poetry » Love
1275 0 2

Ръцете ти докосват ме тъй нежно,

сякаш бриз от морски синева.

С устните си огнени горещи изпиваш

ме и от целувките ти трепне моята снага.

Вятърът прохладен с перлени воали

обгръща нашите тела, а пясъкът

в косите ни блещука като

звездите в нощната тъма.

Безумен вихър ни отнася,

за миг забравяме за всичко за света.

Душите и телата ни се  сливат,

макар порочна да ни е любовта.

И после...

Безмълвно гледаш ме в очите.

Усещам болката в твоята душа,

че този миг прекрасен е последен...

Сълза се стича от очите мои...

Съдбата преди години

раздели ни, а сега...?

Разумът в мене наделява, но сърцето

шепне остани.

Целувка последна ти дарявам

и тръгвам с разплакани очи.

Сълзите вятърът ми ги изпива, а аз

тичам, за да не чувам твоето остани.

Нека всичко да забравим...

но как боли, боли.

Вратата аз пред теб затварям,

но тази болка в сърцето е нестихваща, нали.

Редно е всеки да се завърне при семейство и приятели.

 

 

 

© Алина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво! Много красиво,но и много тъжно! Бърка там в сърчицето на човека!
  • ''Сълзите вятърът ми ги изпива, а аз

    тичам, за да не чувам твоето остани''. И аз съм го правил.......
Random works
: ??:??