Една любов живее вечно,
но когато е наистина любов,
отреченото прави неотречено,
обичаш ли - ти значи си готов.
Готов за жертви в името на нея,
истини дори и грехове,
лъжите не от сорта на "не смея",
любовта не знае думичката "не".
Готов на всичко само да я имаш,
да пазиш чиста любовта,
да даваш своето, но да не взимаш,
земята е свята защото е една.
Една любов живее вечно,
но когато е наистина любов,
отреченото прави неотречено,
обичаш ли - ти значи си готов.
© Иван Бодуров All rights reserved.