May 25, 2012, 2:08 PM

Eдна любов, една история голяма 

  Poetry » Love
855 0 1

Обикнах те за цял живот!
А ти направи минало от мен!
Остави ме аз да те обичам!
Слънцето да изгрее сутринта!
Луната да свети в нощта!
Добро сърце да любя аз!
Нежност да витае в моята душа!
Една любов, една история голяма!
Ще взема въздуха ти, който дишаш!
Да полетя щастлива аз!
Остави ме аз да те обичам!
Да се слея аз със тебе!
Любовта да продължи!
Да бъдем ангели в небето!
Остави да бъда нежна песен!
Да пея ден и нощ!
Ще слушат и птиците дори!
Една любов, една история голяма!
Остави, остави да те обичам!
Душа в душа да отразим!
И нощта да притаи дъха си!
Нека Бог да бди над нас!
Остави, остави да те обичам!
О, моя ангелска любов!

© Красимира Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Как намерихте толкова много клишета? Сигурно доста сте се потрудили.
Random works
: ??:??