Mar 18, 2010, 8:52 AM

Една моя София 

  Poetry
654 0 4

Тази мъгла

не е като онази

залепва като боди

по мен

виждам всичко

в телесен цвят

псувните

на бакшишите

поредният ляв завой

навътре в мен

колко пъти

по един лев

струва

китайската стена

си мисля

докато повръщам

върху новата

си рокля от

зара/

върху новата

миялна

от зора

ай хейт диз таун

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??