May 2, 2017, 6:28 PM

Една щастлива книга 

  Poetry » For kids
354 0 0

Приятел верен за теб  ми разказа

Питах се кое е началото, кое края.

 

Ето, хванах те и аз във ръце.

Хайде, говори ми сега с твойто сърце.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??