Jan 24, 2008, 1:34 AM

Една сълза 

  Poetry » Love
826 0 13
 

Една сълза в очите ми изгаря,

пронизваща нощта,

преминала през болката и радостта

и вкусила от хубаво и лошо...

 

Родена бе от всичко изживяно -

завършек на една съдба,

тя край бе на едно начало,

отрони се

и тихичко замря...

                               Еми

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??