Sep 21, 2006, 12:47 AM

Една вечер наех лодка 

  Poetry
527 0 2

Една вечер наех лодка

И по реката стигнах далеч

Но в огледалото когато поглеждам

Разбирам, че нямам възможности

 

Събрах си багажа

Дори плочките в банята

Направих масаж

На всички стени и огради

 

Отворих прозорците и поканих дъжда

Тръгнах завинаги да разбирам света

 

Всички котки са с мен

Драскат като луди

С ноктите си правят ден

С мяукането си го губят

 

15.09.2005

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??