Jul 14, 2009, 8:01 PM

Едната половина 

  Poetry » Love
614 0 5

За тебе нищичко не писах -

ни ред, ни буквичка дори.

Във теб до болка се улисах.

За мене вече си "преди".

 

Преди съня ми ти рушеше,

в сърцето ми забиваше стрели,

до болка мислите цедеше -

едната половина беше ти.

 

Със две ръце душата ми разтвори,

с целувки ме накара да горя.

Ти жадно пиеше от мойта воля,

а после ме оставяше сама.

 

Дълбоко в мене си останал,

в кръвта ми плуваш, може би

за моя нежна струна си се хванал.

Опънеш ли я... как боли

 

и споменът за теб ме дави.

Че някакси наполовина оцелях.

Едната половина си запазих,

а другата във вените излях.

© Албена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??