Mar 8, 2008, 9:36 PM

Едничка на света 

  Poetry » Other
636 0 7

Поклон пред тебе, майко свята,

поклон за всичко, което си ми дала -

любов и обич, топлина...

за мен - едничка на света.

 

За празника ти днес те поздравявам,

прегръдки с нежност подарявам.

Усмихвай се ти като пролетта!

Обичам те! Аз - твоя дъщеря.

 

                                  08.03.2008 г.

ЧЕСТИТ  ОСМИ МАРТ  НА ВСИЧКИ ЖЕНИ!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??