Dec 3, 2009, 11:35 AM

Едно безумно спокойствие 

  Poetry » Love
737 0 2

Бяла приказка,
спокойствие и тишина.
Бялото е скучен цвят за мен,
а от спокойствие сърцето забравя
как да бие бързо.
И какво щеше да е, ако валеше
шарен сняг със вкус на сладолед...
 
Спокойствие. Едно безумно спокойствие.
Обичаш ме? А защо не чувам сърцето ти?

Искаш ме? Изложена на витрината,
нека всички ти завиждат, че ме имаш.
А май забрави, че под стъклената ми обвивка
се крие истинското ми  сърце,
което има нужда от живот.

Ти даже и не забелязваш
колко бели сме станали.
Избледняваме, също както любовта ни,
която някога преливаше от цветове...

Но нека не забравяме,  зимата свършва...

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесах финала ти!

    Ти даже и не забелязваш
    колко бели сме станали.
    Избледняваме, също както любовта ни,
    която някога преливаше от цветове...

    Но нека не забравяме, зимата свършва...
  • И какво щеше да е, ако валеше
    шарен сняг със вкус на сладолед...



    прекалено прозаично е
    имам спомен че говорихме някога за това

    здрасти
Random works
: ??:??