May 7, 2011, 9:45 PM

Едно цяло 

  Poetry
549 0 0

Обича я и то безумно.

Обича я и то напълно.

Обичта му е всевишна.

Душата му пречиста.

Нежността му е за нея.

Любовта му е за нея.

Страстта му ври.

Мечтата му кипи.

В памет на Една

мисълта му пак не спи

и за нея само шепти, 

а красотата ù блести 

и прелестта ù го крепи.

Чувствеността ù в него цъфти

и грижовността му нея пои.

Мислите им пак се вплитат.

В мечтите пак се вричат.

Устните си пак целуват 

и душите се любуват.

Пръстите си да докоснат

и кръвта си омагьосват.

Очите им жадуват.

Устните им искат да чувствуват.

Обичта му го гори.

Душата му пламти.

И всеки спомен ще плени.

И от лудост ще търпи.

И за прелест ще трепти.

И за чара ù ще крещи.

И ще влети 

и нея ще опияни!

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??