Dec 24, 2008, 10:12 AM

Едно дете с разбито сърце 

  Poetry » Love
600 0 1

Малка съм, това го знам!

Но вътре в мен боли,

затова, че той без срам

детското сърце разби!

 

Малка, наивна, с разбито сърце

се скитам с пресъхнали очи!

Кой ще стопли моите ръце?

Любовта винаги ли тъй горчи?

 

Спри да го повтаряш! Знам, че съм дете!

Затова не ме оставяй тъй сама!

Нека да заспя в твоите ръце!

Унесена от песента на дъжда!

 

Ти си този, от който се нуждая!

Помогни ми по-бързо да порасна!

Сърцето ми пак да забие желая,

а старите рани нека зараснат!

........................................................

Малка съм аз в твоите очи!

Не виждаш, че вече съм почти  жена!

С целувка сълзите избърши!

Единствено от теб нуждая се сега!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??