Aug 18, 2011, 8:49 PM

Едно ключе 

  Poetry » Love
623 0 8

Едно ключе в душата ти е скрито

и всяка вечер в тъмното блести,

и в сънищатата мои - сякаш скита

с магията на твоите очи.

 

И щом успея с дъх да го докосна,

отключвам сякаш цялото небе,

нощта със поглед всичко омагьосва

и скрива в мрака - своето лице.

 

Събужда бурята - в очите ти красиви

и с вятъра - танцуващ под дъжда,

в съня ми праща - сенки причудливи...

... които молят ме - да те спася.

 

Едно ключе се крие в твойте мисли,

в зениците на нежните очи

и във ума ми - сякаш се разлистват

минути от заключените дни.

 

С едно ключе - душата ми събуждаш

и караш я - да пее със дъжда,

и в мислите ми - с вятъра се раждаш...

... това ключе е - всъщност - любовта...

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??