May 2, 2017, 8:00 PM

Едно момиче 

  Poetry
326 0 0

Едно момиче съм си аз,
което обича да мечтае.
Едно момиче съм си аз,
което обича да играе.

Едно момиче съм си аз,
с дълги кестеняви коси.
Едно момиче съм си аз,
с необятно кафяви очи.

Едно момиче съм си аз,
което обича да обича.
Едно момиче съм си аз,
което винаги надежда открива.

Ах, как искам да съм звезда,
да даря на всекиго мечта,
любовта и вярата да бъдат приоритет,
чудесата да не са само силует.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??