May 6, 2018, 6:50 PM

Едно момиче 

  Poetry » Love
1656 6 10

Едно момиче в моите мечти, 

рисуваше красиви минзухари, 

нюанси в жълто – грейнали лъчи, 

усмивки слънчевици, обещали. 

 

Едно момиче в моите мечти, 

рисуваше с боички акварелни, 

сърце върху море и бриз, вълни, 

и рози две,  прекрасни,  неразделни. 

 

Едно момиче в моите мечти, 

с очи кафеви,  стройно и красиво, 

прелистваше в сърцето ми вълни, 

любовни багри шепнещи – горчиво. 

 

Едно момиче в моите мечти, 

как искам във реалност да превърна, 

но по-добре в мечтите да стои, 

че реалност ли е – няма да го върна. 

 

 

 

 

 

 

​​​​​

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??