Jul 25, 2016, 2:26 AM

...Едно тяло и една душа... 

  Poetry » Love
447 0 9

 

 

...Едно тяло и една душа...

 

От всеки ъгъл и всяко кътче на сърцето ни

наблюдаваме как се обичат двама влюбени.
В своето пространство, беседка от рози,

под сребърна корона, под един добър бряст,

 

между земята и небето, отдават се на любовта си;
И спомням си, скъпи мой, щом те видях, за първи път

беше толкова красив отвън и отвътре...,че помислих

че си ангел, някакъв мираж или само невъзможна мечта...

 

но всеки наш миг, всеки път носи прозрението,

че един в другиго живеем самата реалност...
И не само защото ти ми показваш това и аз на теб,

но и защото любовта ни, изразява избора си

 

думите да се раждат в дела и въпреки болката

от това щастие да няма изход, само безкрайност...,

да присъстваме в това чудно явление, сбъдване

взаимно да се оглеждаме, всичко да споделяме...

 

Моя красива любов, ти си всичките ми дни и нощи,

всичките ми желания и мъки, всичките ми животи заедно...

ти си моята сбъдната мечта в полет, всичките ми мечти...
 

и благословен е този момент и всеки следващ когато...

в теб и за теб мечтая и събуждам се в сън, в приказка

така обгърната от светлина, целуната в твоите обятия...

 

...Днес си почивам в звездите и живея в лъчите...!

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??