Mar 3, 2024, 7:33 PM

Едно българче 

  Poetry
104 0 1

Бих искал,

вятърко,

да литна

 

над

нашата Родѝна

китна

 

и

че от Господ Бог

е тя -

 

на

цял свят

да оповестя!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Родината ни е прекрасна!
    Честит празник!
Random works
: ??:??