Jul 2, 2014, 8:21 PM  

Eго 

  Poetry » Love
615 0 4

Достатъчни са ми да имам: два квадрата,

и още два – легло, молив и лист,

стотиците ми книги на стената

и само аз… Ще мина без жени,

с които да запълвам самотата,

с телата им, с любов или с лъжи...

Ще мина и без верния приятел,

който, докато свърши само виното стои…

Прескъпо, очевидно, надцених лъжата,

че двама по-добре е от един

и твърде евтино си проиграх душата

за шепа думи и за нечии мечти...

© Марин Урумов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??