May 18, 2007, 8:58 PM

Егоистично 

  Poetry
539 0 6
 Искам. Като егоист.
 Нещо да напиша.
 И нека е в стих.
 
 Искам. Самонадеяно.
 Нещо да кажа. На нея.
 И нека е в проза.
 
 Искам. Може би само за мен.
 Нещо да и дам в този ден.
 И нека е роза.

 15.05.2007   13:10

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??