Егоистът не заслужава любов,
а огледало, в което да види лицето си,
колко грубо и сурово е то
и как без капка жалост
би се присмяло дори и на себе си.
Егоистът не заслужава внимание,
нека живее ухажван от своята гордост,
и демонстрирайки онова силно желание,
за влияние, сила и мощност.
Егоистът не заслужава разбиране,
той е във вечна дружба със своята надменност,
очите никога не показват страдание,
пестене на емоции е тяхната ценност.
© Велина All rights reserved.