Nov 10, 2009, 8:34 PM

Ех, ако се учеше от телевизията 

  Poetry » Humour
427 0 4

 

(из цикъла "Вицове в рими")

Седят си в хола Гелето и Пена,
 тя гледа Ути, той сумти сърдито:
 „Не ти е нужно, ако питаш мене.
 От буламачи хвана ме гастритът.
Каквото и да гледаш, начин няма
да сготвиш като манджите на мама!”

 „И ти, съпруже, порно всяка вечер
 до късно гледаш, но - уви! - в леглото,
 че има мъж, забравила съм вече
и често кацам на автопилот, и
 понякога помага и съседът.
А ти, съпруже, пак си порно гледай!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??