Oct 21, 2009, 7:29 PM

Ех, каква валежна есен... 

  Poetry
694 0 2

Поисках слънце, а дъжд закапа,

наводних се...

да го спра... не намерих тапа.

Поисках още дъжд тогава,

буря даже...

та да потъна в забрава.

Но не...

тихо и мъчително валеше...

ех, каква валежна есен само беше!

 

© Ивелина Паунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??