Поисках слънце, а дъжд закапа,
наводних се...
да го спра... не намерих тапа.
Поисках още дъжд тогава,
буря даже...
та да потъна в забрава.
Но не...
тихо и мъчително валеше...
ех, каква валежна есен само беше!
© Ивелина Паунова Всички права запазени