Aug 11, 2022, 8:36 AM

Ех, тези нежни устни... 

  Poetry » Love
690 2 2

Ех, тези нежни устни са отливка

на Божието чудно вдъхновение.

Когато видя твоята усмивка

в очите ти сияе Сътворение.

 

Когато видя твоята усмивка -

лицето ти свещена е икона.

Душата ми преогнена и живка

припява със възторг Bella Madonna.

 

Душата ми преогнена и живка

усеща с теб и полет, и природа.

Ех, тези нежни устни са отливка

от първата целувка на живота.

 

Не се боя от низост, от голгота,

защото ти показваш ми възхода.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??