Nov 12, 2008, 10:15 AM

♪♪♪ “Eine kleine Nachtmusik” / не по Моцарт♪♪♪ 

  Poetry » White poetry
780 0 4
 

Чу ли как

музиката

разцепи тишината,

идваща от онова

пиано...

пред което

не бях

сядала

отдавна???

 

Тези ноти

няма

да забравя!

Помня ги!

Защото свирех

по едно и също

време,

всяка нощ...

 

 

Помня и...

колко много сълзи

капеха

по нотите

всеки път,

когато пропусках някоя.

И как...

ядосвах се,

на себе си,

търсейки в болката

оправдание...

 

 

А как ми липсват

тези ноти...

Те бяха моята

единствена

утеха...

И искам

с пръсти пак

да ги усетя...

Как танцуват по

черно-белите

клавиши...

 

 

Тази мелодия

още ми е в

главата.

Помня я...

защото

с нея не заспивахме,

посрещайки

утринните залези...

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??