Apr 22, 2006, 8:21 AM

Ей,хора,видях хора днес 

  Poetry
825 0 11
Ей хора, видях хора днес!
Някакви хора, - сакати и болни,
завряни в вагони, завити с кашони,
навлечени в дрипи,
миришеха лошо...

И ми викнаха:
“Ей,затвори, болят ни очите!”
И затворих,
за да не им пречи слънцето,
за да отворят отново очи.

Но, ей хора, чухте ли всички?!
Аз видях хора днес!
Хора видях!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??