Aug 26, 2008, 9:16 AM

Ей, колега 

  Poetry » Humour
3625 0 16

Написано по повод "високите" заплати в бюджетната сфера. 

 

Имам си един колега,
с ранг висок, ДИРЕКТОР май,
със заплата... много лева (500!).
Той за сметки веч нехай.

 

Щял харем да си набира,
от моми известни, сой.
Да ги сменя и отбира,
да им плаща все във брой.

 

Ей, колега! Луд ли стана?
Ще те разорят те, знай!
Пари за секс? НЕ си струва.
На приятели ги дай!

 

Със добро да споменуват
жеста ти бохемски те
и во веки да добруват
с пачките... петстотинте!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??