Oct 19, 2023, 2:59 PM

Експеримент 

  Poetry » Humour
164 0 0

Бях във клуба ,,Чака-рака".

Чалга там се вихри яка.

Всеки си със пръсти щрака.

Абе, мамата си трака!

 

Аз, макар и дъртофел

бях се на сериозно взел

да видя имам ли предел

във този етнокукундел.

 

Поръчах спешно две-три водки,

търсех хубави находки-

мадами с яки платноходки,

да правим заедно разходки.

 

Брате мой, какво да кажа-

май се не вписах във пейзажа,

вместо с кеф да се размажа

и много яко да намажа!

 

Тъй финансово потънах,

портфейла празен си го сгънах.

Хем шатрата си не опънах,

хем пак коматът сух нагънах!

 

© Георги Янков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??