Jan 4, 2007, 1:42 PM

Експлозия  

  Poetry
836 0 2

В на експлозия червената орбита съм целия,

нестихваща, въздесъщо-извисяваща се,

опияняваща и съкрушителна експлозия,

разпръскваща се, обсебваща радиация – Любов!

 

Любов безропотна, по-чиста от сълзите ми стерилни,

по-ароматна от ароматите цъфтежно-майски,

по-звучно приказна от морската сирена,

заслепяваща ме, побеждаваща ме!

 

Любов като след майски изгрев!

Любов като след дъждовни дни!

Любов...Любов...Любов...

Господи, дари ме с непрестанното и съществуване!

 

 

                                         ОБИЧАМ ТЕ !

© Димитър Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??